Toiletten

Toilet verbouwen

Dekkers Badkamers uit Eindhoven, natuurlijk ook voor de renovatie van uw toiletruimte, of het maken van een nieuwe toiletruimte in uw woonhuis of bedrijfspand.

De specialisten van Dekkers Badkamers hebben reeds vele toiletten in de regio Eindhoven omgetoverd tot een nieuwe frisse ruimte. Uw toilet is wellicht een van de kleinste ruimtes in uw huis, maar wordt het meest bezocht door U en ook uw bezoek van alle ruimtes in huis. Hiervoor is het fijn deze ruimte een frisse, schone en mooie uitstraling te geven.

Wij zijn reeds vele jaren bezig met het verbouwen van toiletten in de regio. Hierdoor hebben wij de meest uiteenlopende wensen voor klanten vertaald in hun nieuwe toilet. Niets is ons te gek, wij verwerken elk sanitair, en elke tegel of stucwerk in uw toilet, wij brengen nieuwe vormen, hoeken, en nissen aan om uw toilet tot een paleis om te toveren.

Voor de renovatie van uw toilet bent U bij Dekkers Badkamers zeker aan het juiste adres, en gaat U in zee met een ervaringsdeskundige op dit gebied. U krijgt bij ons gedegen advies en ideeën door de eigenaar van het bedrijf die zich ook bezighoud met de laatste trends op gebied van toiletruimtes voor zowel de vormgeving, sanitair en tegels.

De opbouw van een toilet met het nieuwe inbouwreservoir.

Bij de meeste verbouwingen van een toilet wordt tegenwoordig gevraagd naar het plaatsen van een inbouwreservoir, zodat een hangend closet kan worden geplaatst.De specialisten van Dekkers Badkamers uit Eindhoven zijn zeer ervaren in het ombouwen van een traditioneel staand toilet naar een hangend toilet, maar ook het plaatsen van een traditioneel staan toilet en de levering hiervan behoren tot de mogelijkheden. Wij leveren sanitair en tegels van alle grote A merken welke in Nederland te krijgen zijn, en hebben hier ook goede marktconforme prijzen voor.

De werkwijze welke wij hanteren voor een toiletrenovatie gaat in een aantal stappen: ( bij een renovatie van een bestaand toilet )

1.) Offerte : Onze specialist komt langs voor het bespreken van de mogelijkheden voor uw nieuwe toilet. Hierbij wordt vaak gekeken naar de wensen van de klant, de beschikbare ruimte en het besteedbaar budget. Na aanleiding hiervan zullen wij een advies geven op basis van eerdergenoemde gegevens en brengen wij mondeling of schriftelijk een offerte uit.

2.) Planning : Na akkoord van de klant wordt een strakke planning verzorgt waardoor wij vaak in 1 week uw toilet kunnen verbouwen. In deze week komen de specialisten van Dekkers Badkamers uit Eindhoven uw toilet verbouwen tot uw nieuwe droom toilet.

3.) Dag 1 : Uw oude toilet wordt gesloopt indien het om renovatie gaat, het sloopbedrijf gaat hierbij uiterst zorgvuldig te werk en laat geen rommel achter. Hierna komt de loodgieter uw leidingen aanpassen en vaak ook het nieuwe inbouwreservoir plaatsen, waarna dit vaak dezelfde dag wordt afgetimmerd en gelijk ook een nieuwe verlaagd plafond wordt aangebracht.

4.) Dag 2: De stukadoor zal uw toilet uitvlakken en het plafond stucadoren waarna dit moet drogen alvorens te tegelen.

5.) Dag 3: De tegelzetter zal een nieuwe cementdekvloer aanbrengen.

6.) Dag 4: De tegelzetter komt nu de tegels tegen de wanden en eventueel de vloer zetten.

7.) Dag 5: De tegelzetter maakt het tegelwerk af en komt alles inwassen.

8.) Dag 6: Het sanitair wordt afgehangen en het kitbedrijf komt alles netjes afkitten.

De meeste toiletten worden volgens dit stappenplan uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij de overlast bij de klanten thuis beperken tot een minimum omdat er een snelle doorlooptijd is. Bij het maken van een nieuwe toilet bij bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis gaat het een stuk sneller omdat de ruimte niet opnieuw hoeft te worden gestukadoord. Het stucadoren van het toilet kan soms voor vertraging zorgen omdat de droogtijden variëren van 1 dag tot in extreme gevallen 1 week.

Toilet verbouwen Eindhoven

 

Wij hebben verschillende prijs categorien waarin wij variëren wij bouwen van een zeer eenvoudig toilet tot aan de meest luxueuze designtoiletten op maat. Het maakt ons niets uit of wij nu in een studentenhuis aan het werk zijn of in een luxe villa, wij zorgen in elke prijsklasse voor het gewenste resultaat.