Welkom

IMG_0483Welkom bij Dekkers Badkamers uit Eindhoven. Dekkers Badkamers is een onderdeel van Klusbedrijf Dekkers uit Eindhoven ( www.klusbedrijfdekkers.nl ) Dekkers Badkamers is gespecialiseerd in het maken van complete nieuwe badkamers, het renoveren van bestaande badkamers en toiletruimtes, en het aanpassen van bestaande badkamers en toiletruimtes. Naast een badkamerbedrijf en klusbedrijf hebben wij ook diverse andere bedrijven welke in de bouw actief zijn waardoor eigenlijk alle kennis voor elk facet bij ons in huis is.

Ons doel is het totaal ontzorgen van de klant bij de bouw van hun nieuwe droombadkamer of toilet, hoe doen wij dat?

Wij werken samen met een vast team van zelfstandigen waaronder, timmermannen, tegelzetters, kitters, stucadoors, loodgieters, dakdekkers etc. Door dit samenwerkingsverband leveren wij uitsluitend vakwerk doordat ieder deel van de klus wordt beheerst door de zelfstandige vakman van Dekkers Badkamers uit Eindhoven. Wel blijft er 1 aanspreekpunt zodat dit voor de klant duidelijk en overzichtelijk is. De voordelen van onze club zijn dat wij deze gevormd hebben met uitsluitend vakmensen met een ruime ervaring, daarnaast hebben wij geen hoge kosten zoals de grote badkamerbedrijven en kunnen we de badkamers voor een marktconforme prijs leveren en plaatsen. Wanneer U uw badkamer besteld bij een der badkamergiganten in de regio Eindhoven zal U badkamer uiteindelijk ook door zelfstandigen worden gebouwd die worden ingehuurd, waardoor de garantie dan eigenlijk bij meerdere bedrijven ligt. Bij Dekkers Badkamers uit Eindhoven ligt zowel de garantie op het eventueel geleverde sanitair als de bouw van de badkamer bij ons zodat dit nooit problemen oplevert bij een eventuele klachtenafhandeling.

Dekkers Badkamers uit Eindhoven verzorgt voor U zowel de levering van alle A merken sanitair voor een marktconforme prijs, alsmede de totale bouw van uw badkamer. Doordat wij meerdere bedrijven in de regio hebben, kunnen wij ook voor marktconforme prijzen sanitair en tegels leveren.

Ons bedrijf heeft reeds naam gevestigd in Eindhoven, dit kunt U ook nalezen in de recensies van onze tevreden klanten. Wij hopen U ook van dienst te kunnen zijn met een scherpe vrijblijvende offerte voor uw nieuwe badkamer, of een aanpassing van uw badkamer en of toiletruimte.